Φαγητό - Παραδοσιακά προϊόντα

Ταβέρνα – Μεζεδοπωλείο “Εκτός Σχεδίου”
Υπεύθυνος: Γιώργος Σουχλέρης
Τηλέφωνα: 27310.61263 – 694.24.87.445
Ανοιχτά όλη μέρα

Στην είσοδο του χωριού ερχόμενοι από Λογκανίκο κι απέναντι από την βυζαντική εκκλησία του Αγ. Νικολάου θα βρείτε την ταβέρνα – μεζεδοπωλείο του χωριού μας. Ο Γιώργος με την ομάδα του θα σας υποδεχτούν με θέρμη και ευγένεια. Αν έχει κρύο καθίστε κοντά στο μεγάλο πέτρινο τζάκι. Αν έχει ζέστη, καθίστε κάτω απ’ τη μεγάλη καρυδιά. Η θέα προς το βουνό είναι μοναδική. Θα δοκιμάσετε πολύ ωραία παραδοσιακά φαγητά της περιοχής και όχι μόνο! Τα Σάββατα έχει special πιάτο!

Παραδοσιακά Ζυμαρικά “Λακωνικά”
Υπεύθυνη: Παναγιώτα Μπουζιάνη – Παπαδοπούλου
Τηλέφωνα: 27310.61286 – 694.51.37.123

Στην επάνω γειτονιά του χωριού, στου “Τούρλη” θα βρείτε το εργαστήριο ζυμαρικών της – πάντοτε χαμογελαστής – Παναγιώτας. Μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικά και πεντανόστιμα παραδοσιακά ζυμαρικά (χυλοπίτες, τραχανά, κλπ.) που τα φτιάχνει η ίδια και η οικογένειά της με μεράκι και πολύ αγνά υλικά! Δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε!

Επίσης στο χωριό μας θα βρείτε και άλλα πολλά παραδοσιακά προϊόντα της Αγοριανίτικης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως μέλι, λάδι, ελιές, ρίγανη, τσάι, αυγά, κάστανα, καρύδια, κλπ. Ρωτώντας πας… στο χωριό!