Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας e-mail στο agoriani.laconia@gmail.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

  Πως να έρθετε στο χωριό…

  Η πλειοψηφία των κειμένων του ιστοτόπου είναι αποσπάσματα από τα εξής βιβλία –  αφιερώματα για το χωριό, των οποίων τους συγγραφείς τιμούμε και ευχαριστούμε θερμά:

  – Βιβλίο «Το χωριό μου» του ιερέα Δημητρίου Αθ. Παπαδόγιαννη, Αγόριανη 2002

  – Βιβλίο «Η Αγόριανη του Ταϋγέτου και η βόρεια Λακεδαίμων» του Γεωργίου Αθ. Βέργαδου, Αθήνα 1992

  – Βιβλίο “Εκκλησίες και Μοναστήρια των χωριών της Επάνω Ρίζας (Δήμος Πελλάνας) της Λακεδαίμονος”, του Δ. Α. Σπαντίδου, Αθήνα 2001

  – Βιβλίο “Η Αγόριανη του Θρύλου και της Παράδοσης”, του Σταύρου Νικ. Χριστοδουλάκη, Αθήνα 2016

  Η κατασκευή των πολύ ωραίων λογοτύπων (logos) του ιστοτόπου έγινε από τη Μαρία Δ. Παπαδοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά της.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο αρχαιολόγο κ. Λεωνίδα Σουχλέρη, με καταγωγή από τον Λογκανίκο, για την ιστορία του χωριού που μας παρείχε και που υπάρχει στα πρακτικά της Β’ Αρχαιολογικής και Ιστορικής Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο χωριό τον Αύγουστο του 2011.

  Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο και συνεργάτη του Ionian Channel κ. Τάκη Κούρο για το αφιέρωμα “Οδοιπορικό στη χιονισμένη Αγόριανη” και τον φίλο Γεωργιτσιάνο κ. Διονύση Ρασσιά για το video με drone που έφτιαξε για το χωριό μας.