31 Ιουλίου, 2017 admin

BOOM – Το Γεωργίτσι επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό. Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστ…


BOOM – Το Γεωργίτσι επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό. Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα του χωριού είναι και πάλι online. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αδέρφια Νίκο και Ευθύμιο Γιάνναρη για την σημαντική τους βοήθεια σε ιστορικά στοιχεία που αφορούν το χωριό, τον καθηγητή κ. Δημήτριο Σπαντίδο με του οποίου την έρευνα που είχε διαξάγει για τις εκκλησίες και τα μοναστήρια των χωριών της επάνω Ρίζας επωφεληθήκαμε φυσικά και εμείς, τον Διονύση Ρασσία και Ιωάννη Γκλέκα των οποίων το φωτογραφικό υλικό δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστοσελίδα, τον Τάκη Παράβαλο μαζί με τον οποίο έγινε η λήψη και καταγραφή του Καστανόδασους, τον Ανδρέα Παπαθανασόπουλο για τα ιστορικά στοιχεία των Πεσόντων Αεροπόρων και των αεροσκαφών τους.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μαγαζιά του χωριού για την συνδρομή τους στην φιλοξενία της ιστοσελίδας (hosting) καθώς και τον Παναγιώτης Γεωργακόπουλος για την ονομασία χώρου που μου πρόσεφερε.
Τέλος, δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα πολυαγαπημένα μου ξαδέρφια Kallia Sapountzi και Graeme Horne για την άριστη-επαγγελματική μετάφραση ολόκληρης της ιστοσελίδας στα αγγλικά.
Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς και σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα email στο info@georgitsi.gr
www.georgitsi.gr
Καλή σας πλοήγηση.!


Source