11 Ιουνίου, 2022 admin

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Εδώ και 1 χρόνο περίπου, η λειτουργία της ομάδας…


Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Εδώ και 1 χρόνο περίπου, η λειτουργία της ομάδας (και γενικότερα των ομάδων στο facebook) έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να έχουμε μία αύξηση των μελών της μέσα στο διάστημα αυτό της τάξης του 50%.
Αυτό είναι θαυμάσιο, γιατί υπάρχει μία εξωστρέφεια, μας βλέπουν και ενδιαφέρονται για το χωριό μας ακόμη και άτομα που δεν έχουν καταγωγή, συγγένεια ή άμεση σχέση με τον τόπο μας.
Έχει δημιουργήσει, όμως, και μία τάση να υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις οι οποίες είναι άσχετες με το περιεχόμενο της ομάδας και γενικότερα με τον τόπο μας, με αποτέλεσμα να δέχομαι από αρκετά μέλη της ομάδας παράπονα, ως ενεργός διαχειριστής της.
Για το λόγο αυτό, δημιούργησα 2 επιπλέον κανόνες, οι οποίοι συνοπτικά αναφέρουν ότι δε θα επιτρέπονται δημοσιεύσεις άσχετες με το περιεχόμενο της ομάδας και τον τόπο μας (το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης), καθώς επίσης και προσωπικές προωθητικές ενέργειες (π.χ. διαφημίσεις).

Σας παρακαλώ θερμά να προσπαθήσουμε να τους τηρήσουμε. Το να ενεργοποιήσω ρύθμιση για κάθε δημοσίευση να περνάει από έγκριση, δεν το επιθυμώ επουδενί και θεωρώ πως κάπου χάνεται και η ουσία της ύπαρξης της ομάδας.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία και με το καλό να ανταμώσουμε!Source