9 Ιουλίου, 2016 admin

Η κοινότητά μας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου συμμετέχουν τον μήνα Ιούλ…


Η κοινότητά μας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λογκανίκου συμμετέχουν τον μήνα Ιούλιο στις Πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Σπάρτης, στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου του χωριού μας “Προφήτη Ηλία”.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Δωριέων 11 – ΣΠΑΡΤΗ 23100 – Τηλ. 27310 21192 – Φαξ: 27310 21136 – E mail: npp.sparti@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Σπάρτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, προσπάθησε φέτος να συντονίσει τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που προβλέπεται να λάβουν χώρα στο Δήμο της Σπάρτης, εκδηλώσεις που είτε οργανώνονται από το ίδιο είτε από τους Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου.
Μετά από συνεννοήσεις και επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων αυτών, εν τέλει προκρίθηκαν μία σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν του χώρου του Δήμου, όπως τον τ. Δήμο Θεραπνών (Θεράπνεια), τον τ. Δήμο Οινούντος (Οινούντια & ΦΥΣΙκα ΒΑΜΒΑΚΟΥ), τον τ. Δήμο Πελλάνας (Του Χρόνου τα Γυρίσματα – «Λογκανικιώτικο» χοροστάσι στον Προφήτη Ηλία), τον τ. Δήμο Μυστρά (εκδηλώσεις της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαγούλας, αυτές του ΝΠΠ&Π στο Μουσείο Φωτογραφικών Μηχανών στον Μυστρά και του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου), τον τ. Δήμο Φάριδος (Μουσικές & Θεατρικές εκδηλώσεις στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Ξηροκαμπίου) & φυσικά την Σπάρτη (Κοκκινόραχη, Πλατείες της πόλης, Δημοτικά Μουσεία Σπάρτης κλπ).
Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου καταγράφονται αναλυτικά στον συνημμένο πίνακα και συνοδεύονται και από τις σχετικές αφίσες για κάθε μία από αυτές.
Άμεσα θα καταγραφούν και θα δημοσιοποιηθούν και οι προσεχείς εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα, τον Αύγουστο.

(Από το ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Σπάρτης)Source