4 Αυγούστου, 2013 admin

Μουσικό τριήμερο στο ”Μπαλκόνι του Ταΰγετου” 10/8 εως 12/8


To καλοκαίρι στο Γεωργίτσι αρχίζει με ένα υπέροχο μουσικό event.

To μοναδικό μουσικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα, ”ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ”, πιστό στην συνήθεια να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα live, ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 10/8/13, φιλοξενώντας τρεις υπέροχους μουσικούς, για τρεις μαγικές βραδιές.

Τον ΣΩΤΗΡΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ, ένα μαέστρο και πιανίστα, εραστή της ποιοτικής μουσικής, ,παρέα με το φίλο και συνεργάτη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗ και την κιθάρα του, ένα τραγουδιστή που θα σας καταπλήξει.

Μαζί τους μια φίλη απ τα παλιά, μια υπέροχη πιανίστρια, με καταπληκτική φωνή,
μια αρτίστα της μουσικής σκηνής την ΤΑΝΥΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ με το πιάνο της,

Και οι τρεις ανεβαίνουν στο stage του ξενοδοχείου μας, στο υπέροχο μπαλκόνι μας, και κάτω απ αστέρια και τη λάμψη του φεγγαριού ξεκινά η μουσική μυσταγωγία.

Μια ανεπανάληπτη μουσική συνάντηση, τριών μουσικών που με όχημα το μουσικό τους ταλέντο θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν και στις θάλλασες της αρμονίας,
ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες από το ελληνικό και παγκόσμιο μουσικό στερέωμα,

Ακόμα μια βραδιά που μόνο το ”ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ’ μπορεί να προσφέρει είναι εδώ.

”ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ’, η ΤΑΝΥΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ , ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ , ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗΣ και όλοι εσείs με την παρουσία σας, θα δημιουργήσουμε μια βραδιά μουσικής μυσταγωγίας.
MUSIC MAGIC!!!!!!

”ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ’, κάτω απ ‘τη λάμψη του φεγγαριού, με
ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ να μας ταξιδεύει με το μουσικό ταλέντο της, απολαμβάνοντας το θέαμα στην κοιλάδα του Ευρώτα για τρεις μοναδικές βραδιές!!!!!!!!!!!!!

◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕♥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ♥◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕

◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕♥ Ωρα προσελευσης 9.30μμ ♥◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕

◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕♥Κρατησεις στο 2731061062 ♥◕▬▬▬▬▬▬▬▬◕


Source