10 Αυγούστου, 2014 admin

Με μεγάλη διάθεση και ανταπόκριση απ’ τον κόσμο, ξεκίνησε και φέτος η Αυγουστιάτ…


Με μεγάλη διάθεση και ανταπόκριση απ’ τον κόσμο, ξεκίνησε και φέτος η Αυγουστιάτικη Πολιστική Εβδομάδα (9/8 – 16/8).

Λίγο μετά τις 18:00, ξεκίνησε το πρωτάθλημα τάβλι το οποίο διήρκεσε περίπου 4 ώρες (!!!) και μεγάλο νικητή βρήκε τον κο Κωνσταντίνο Τσίπουρα. Όσον αφορά το σκάκι, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο χώρο, δάσκαλο, ο οποίος έμαθε σε πολλά μικρά παιδιά, τα μυστικά και τις τεχνικές αυτού του παιχνιδιού στρατηγικής. Ευχαριστούμε πολύ τους μικρούς και μεγάλους μαθητές και παίκτες για τη συμμετοχή τους.

Λίγο μετά τις 20:30, μας τίμησαν με την παρουσία τους η ακαδημία Lykourgos Spartan Fighters, οι οποίοι μας έκαναν επίδειξη πολεμικών τεχνών από διάφορα αθλήματα. Εντύπωση προκάλεσε η επίδειξη street fight, κάποια μαθήματα αυτοάμυνας, το ζήλο που έδειχναν οι μικροί μαθητές οι οποίοι τώρα γαλουχούνται στις πολεμικές τέχνες και οι ικανότητες των πανελληνίων πρωταθλητών της ακαδημίας, τους οποίους χαίρεσαι να τους βλέπεις, αλλά σίγουρα δε θες να… καβγαδίσεις μαζί τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους Λυκούργο και Γιώργο Δρίτσα, τους εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες της ακαδημίας και τους μαθητές τους, μικρούς και μεγάλους, γι’ αυτή την αξιομνημόνευτη επίδειξη, καθώς επίσης και τους γονείς των παιδιών που έκαναν τον κόπο να ταξιδέψουν από τη Σπάρτη στο χωριό μας για να φέρουν τα παιδιά τους και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Συλλόγου μας.


Source