11 Ιουλίου, 2019 admin

Καλημέρα και προστίθεται στη λίστα των καλεσμένων μας για τις 13/8, ένας ακόμη κ…

Καλημέρα και προστίθεται στη λίστα των καλεσμένων μας για τις 13/8, ένας ακόμη καλλιτέχνης. Μαζί μας, υπηρετώντας τη τραπ/ραπ σκηνή. θα βρίσκεται και ο George Duke Xanthoulis!

Ο Duke, είναι ράπερ, τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης από Αθήνα, γνωστός ως πρώην μέλος-ράπερ του συγκροτήματος Radio Act και με δισκογραφική στέγη τότε, την Panik Records.

Ο Duke υπήρξε δύο φορές υποψήφιος με τους Radio Act για MAD VMAs μουσικά βραβεία, ενώ συμπληρώνει μιά μεγάλη σειρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις, συναυλίες και εκατομμύρια προβολές σε οπτικοακουστικές αναρτήσεις στο YouTube.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή του Duke ως μουσικοσυνθέτης αλλά και ερμηνευτής για το επίσημο soundtrack της πρώτης ταινίας δράσης στην Ελλάδα με τίτλο ‘Short Fuse’ και πρωταγωνιστές τον Μαρκουλάκη, Αθερίδη, Τότσικα, Νούσια, που προβλήθηκε το 2016, σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρς της νέας γενιάς, Demy.

Το 2019, ο Duke υπογράφει συνθετικά και ερμηνευτικά το τραγούδι ‘Χρώμα’, που αποτελεί επίσημο μουσικό κομμάτι κατά του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα που πρεσβεύει το κίνημα Be You και που αγγίζει χιλιάδες Έλληνες.Source